Espresso Cheesecake
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 981 calorii, 11g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cafea, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frosted Espresso Cheesecake Baruri, Makeover Semidulce Espresso Cheesecake, și Cheesecake Espresso Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați fursecurile într-un castron mic, stropiți untul peste ele și amestecați, asigurându-vă că firimiturile sunt acoperite uniform cu unt.
Așezați firimiturile de fursecuri într-o tigaie neagră de 9 inci sub formă de arc. Cu mâinile, bateți și întindeți firimiturile uniform pe fund și la aproximativ 2 centimetri în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 5 minute.
Scoateți și lăsați deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Așezați crema de brânză și zahărul în vasul unui mixer electric și, cu accesoriul pentru tel, bateți la înălțime până se omogenizează.
Adăugați zațul de espresso și amestecați până se încorporează.
Adăugați ouăle pe rând, bătând până când fiecare este complet încorporată.
Adăugați gălbenușul de ou.
Adăugați amestecul de cafea, vanilia și făina.
Se amestecă până se omogenizează și toate ingredientele sunt bine încorporate.
Se toarnă umplutura în crusta răcită și se coace în centrul cuptorului pentru câteva ore&151;;cel puțin două ore și poate până la patru ore.
Puteți verifica coacerea dând tigaiei un pic de agitare. Dacă se clatină ca și cum ar fi încă foarte lichid în centru, continuați. Acest lucru ar putea dura ore. Dar pun pariu că vrei un cheesecake cu o consistență cremoasă și netedă și fără crăpături. Așa că așteaptă. Dacă dați cheesecake-ului un shimmy și se agită puțin la mijloc, dar altfel pare frumos și ferm, opriți cuptorul, dar lăsați cheesecake-ul înăuntru să se răcească încet. Apoi scoateți cheesecake-ul din cuptor și lăsați-l deoparte să se răcească complet în tigaie.
Desfaceți cheesecake-ul și dați-l la frigider, neacoperit, timp de cel puțin 3 ore înainte de servire.
Nota lui Baker: dacă ați cumpărat espresso pre-măcinat, măcinați-l într-o râșniță portabilă mică. Vrei bucăți ultrafine de espresso-atât de fine încât să pară aproape ca niște pete de fasole de vanilie. Nu vrei să adauge crocant, ci doar aromă.
Confecții ale unui maestru de dulap