Espresso Caramel baruri ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 875 calorii, 5g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de espresso instant, smântână grea, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, caramel espresso martini, și Caramel Espresso Float pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un termometru cu bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
1
Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați fundul unei tigaie rotundă cu formă de arc de 9 inci cu pergament sau hârtie cerată. Pulverizați hârtia și părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit. În vasul unui robot de bucătărie, combinați biscuiții graham și zahărul. Procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile fine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați untul topit și amestecați până când amestecul se formează în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Întindeți amestecul în fundul tigaiei pregătite, apăsând ușor pentru a forma un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 până la 12 minute până când crusta este aurie. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
1
În timp ce crusta se răcește, într-o cratiță cu fund greu mediu, combinați 1/2 cană de smântână, unt, zahăr și apă. Se amestecă la foc mediu până când amestecul este neted. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, fără agitare, până când un termometru cu bomboane înregistrează 240 de grade F, aproximativ 5 până la 7 minute. Turnați cu grijă caramelul peste crusta caldă. Se răcește timp de 20 de minute. Congelați până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Combinați chipsurile de ciocolată și smântâna într-un castron mic și puneți-le peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Bateți pudra de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți tigaia cu formă de arc din congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Se toarnă amestecul de ciocolată peste stratul de caramel și se netezește cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Presărați blatul cu sare de mare afumată, dacă utilizați. La frigider cel puțin 1 oră până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
6
Lăsați straturile să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Folosind un cuțit cald, ușor umed, tăiați cu atenție în jurul marginilor stratului de ciocolată. Eliberați partea laterală a tăvii și scoateți hârtia din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați în bare de 1 1/2-pe-1/2-inch și depozitați etanș într-un recipient de plastic acoperit.