Espresso Caramel Baruri
Espresso Caramel baruri ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 875 calorii, 5g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de espresso instant, smântână grea, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, caramel espresso martini, și Caramel Espresso Float pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un termometru cu bomboane
Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați fundul unei tigaie rotundă cu formă de arc de 9 inci cu pergament sau hârtie cerată. Pulverizați hârtia și părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit. În vasul unui robot de bucătărie, combinați biscuiții graham și zahărul. Procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile fine de pâine.
Adăugați untul topit și amestecați până când amestecul se formează în aglomerări.
Întindeți amestecul în fundul tigaiei pregătite, apăsând ușor pentru a forma un strat uniform.
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 până la 12 minute până când crusta este aurie. Se răcește timp de 15 minute.
În timp ce crusta se răcește, într-o cratiță cu fund greu mediu, combinați 1/2 cană de smântână, unt, zahăr și apă. Se amestecă la foc mediu până când amestecul este neted. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, fără agitare, până când un termometru cu bomboane înregistrează 240 de grade F, aproximativ 5 până la 7 minute. Turnați cu grijă caramelul peste crusta caldă. Se răcește timp de 20 de minute. Congelați până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Combinați chipsurile de ciocolată și smântâna într-un castron mic și puneți-le peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 3 minute.
Bateți pudra de espresso.
Scoateți tigaia cu formă de arc din congelator.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste stratul de caramel și se netezește cu o spatulă.
Presărați blatul cu sare de mare afumată, dacă utilizați. La frigider cel puțin 1 oră până când este ferm.
Lăsați straturile să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Folosind un cuțit cald, ușor umed, tăiați cu atenție în jurul marginilor stratului de ciocolată. Eliberați partea laterală a tăvii și scoateți hârtia din partea de jos.
Tăiați în bare de 1 1/2-pe-1/2-inch și depozitați etanș într-un recipient de plastic acoperit.