Espresso Caramel Baruri

Espresso Caramel Baruri
Espresso Caramel baruri ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 875 calorii, 5g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de espresso instant, smântână grea, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mousse Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, caramel espresso martini, și Caramel Espresso Float pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un termometru cu bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1
Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați fundul unei tigaie rotundă cu formă de arc de 9 inci cu pergament sau hârtie cerată. Pulverizați hârtia și părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit. În vasul unui robot de bucătărie, combinați biscuiții graham și zahărul. Procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile fine de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați untul topit și amestecați până când amestecul se formează în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Întindeți amestecul în fundul tigaiei pregătite, apăsând ușor pentru a forma un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 până la 12 minute până când crusta este aurie. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
În timp ce crusta se răcește, într-o cratiță cu fund greu mediu, combinați 1/2 cană de smântână, unt, zahăr și apă. Se amestecă la foc mediu până când amestecul este neted. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, fără agitare, până când un termometru cu bomboane înregistrează 240 de grade F, aproximativ 5 până la 7 minute. Turnați cu grijă caramelul peste crusta caldă. Se răcește timp de 20 de minute. Congelați până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1
Combinați chipsurile de ciocolată și smântâna într-un castron mic și puneți-le peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți pudra de espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Scoateți tigaia cu formă de arc din congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Se toarnă amestecul de ciocolată peste stratul de caramel și se netezește cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Presărați blatul cu sare de mare afumată, dacă utilizați. La frigider cel puțin 1 oră până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
6
Lăsați straturile să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Folosind un cuțit cald, ușor umed, tăiați cu atenție în jurul marginilor stratului de ciocolată. Eliberați partea laterală a tăvii și scoateți hârtia din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați în bare de 1 1/2-pe-1/2-inch și depozitați etanș într-un recipient de plastic acoperit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 52 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista