Escarole și supă de fasole
Nevoie de un supă fără gluten? Escarole și supa de fasole ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 216 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, fasole cannellini, escarole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Escarole și supă de fasole, V8 Escarole și supă de fasole albă, și Supă de fasole albă și Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare grea la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Se adaugă escarola și se sotează până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați un vârf de sare.
Adăugați bulionul de pui, fasolea și parmezanul. Acoperiți și fierbeți până când fasolea este încălzită, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin peste fiecare.