Escarole Sote
Sote Escarole ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 77 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 131 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Un amestec de escarole, căței de usturoi, ulei de măsline plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Escarole Sote, Saut Escarole Cu Praz, și Andive, Escarole și Frisone rapide Sotate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine escarola într-o chiuvetă plină de apă, apoi ridicați-o și scurgeți-o. Gatiti escarola intr-o oala grea de 7 pana la 8 litri cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeti-o intr-o strecuratoare.
Încălziți uleiul în aceeași oală la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul și fulgii de ardei roșu, amestecând, până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați hamsii, apoi reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Adăugați escarol, amestecând pentru a acoperi cu ulei, apoi creșteți căldura până la moderat ridicat și gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când escarolul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 8 până la 10 minute. Condimentează ușor cu sare.
Puneți lingura pe un platou și stropiți cu ulei după gust.
Escarola poate fi sotată (dar nu stropită cu ulei) cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți într-o oală mare la foc moderat, amestecând, până când este fierbinte.