Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Escabinculche ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână varză, zahăr, jicama tăiată julienne și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Escabeche, ESCABECHE, și Escabeche De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați varză; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
4
Scurgeți și scufundați varza în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Varză
5
Așezați varza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați jicama și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
7
Stropiți cu amestec de suc; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.