Escabcormulche

Escabcormulche
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Escabinculche ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână varză, zahăr, jicama tăiată julienne și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Escabeche, ESCABECHE, și Escabeche De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aduceți 12 căni de apă la fiert într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați varză; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Scurgeți și scufundați varza în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VarzăVarză
5
Așezați varza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați jicama și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
7
Stropiți cu amestec de suc; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista