Ensalada de Repollo con Tomate (salată de varză și roșii)

Ensalada de Repollo con Tomate (salată de varză și roșii)
Ensalada de Repollo con Tomate (salată de varză și roșii) este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 52 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, zahăr, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ensalada de Repollo (salată de varză), Ensalada De Repollo (Salată De Varză), și Ensalada de Repollo Morado y Manzana (salată de varză mov și mere).

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul, într-un castron mic, amestecați oțetul, sucul de lămâie, zahărul, sarea și piperul. Gustați și reglați seasonings.In un castron mare, combinați varza, ceapa, cilantrul și roșiile. Aruncați bine pentru a distribui ingredientele uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați pansamentul și amestecați bine.Acoperiți și refrigerați timp de aproximativ 2 ore pentru a lăsa aromele să se dezvolte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista