Engleză Friptură De Vită
Engleză friptură de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 540 calorii, 77g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 86 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, apă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Broiled friptură de vită ' n brânză briose engleză, Pui Prăjit Englezesc, și Tocană și găluște de vită engleză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Condimentează friptura cu sare și piper după gust. Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniți exteriorul fripturii pe toate părțile în unt. După ce friptura s-a rumenit, adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și presărați 1/2 linguriță de salvie și 1/2 linguriță de mentă pe friptură.
Puneți ceapa și usturoiul în tigaie, dacă doriți, și condimentați cu sare condimentată și fulgi de ardei roșu, dacă folosiți.
Acoperiți oala și puneți friptura la cuptor timp de 2 până la 3 ore, în funcție de cât de bine preferați să fie carnea. 2 ore pentru rare și 3 pentru bine făcut.
Îndepărtați friptura terminată într-o tigaie pentru a se încălzi.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie medie.
Bateți făina în unt topit până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de apă rece.
Se amestecă până se formează o pastă netedă. Reveniți la foc mediu și condimentați cu salvie și mentă rămase. Se amestecă lichidul din tigaia de prăjire și se fierbe, amestecând constant până când sosul se îngroașă.
Scoateți din căldură. Feliați friptura și serviți cu sos turnat peste carne.