Enchiladas În Stil Italian
Enchiladas în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 847 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, tortilla de făină, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 30 de mâncăruri și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Italiană Enchiladas, Italiană Enchiladas, și Italiană Enchiladas.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, se încălzește sosul de roșii și paste de busuioc Classico XV până se încălzește. Între timp, scoateți oasele din pui; tăiați carnea în fâșii de mărimea mușcăturii.
Se toacă fin roșiile uscate. Aruncați împreună puiul, roșiile, 1/2 cană de brânză și ceapa verde.
Pentru a asambla enchiladas, Înveliți un vas de copt dreptunghiular de 2 litri cu spray de gătit antiaderent.
Întindeți 2 linguri de sos de roșii și paste de busuioc Classico XV peste fundul vasului. Lingurați aproximativ 1/4 cană din amestecul de pui chiar sub centrul fiecărei tortilla.
Așezați cusătura în jos în vas. Repetați cu amestecul de pui rămas și tortilla.
Se toarnă sosul de paste rămas peste enchiladas.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți într-un cuptor de 450 grade F timp de 10 până la 12 minute sau până când se încălzește și brânza se topește. Dacă doriți, garnisiți ceapa verde tăiată.