Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați enchiladas de vită cu sos roșu picant. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ceapă, salsa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 124 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Enchiladas de vită cu sos roșu picant, Enchiladas de vită și brânză cu sos roșu de casă, și Enchiladas roșii cu carne de vită.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul roșu picant, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați 1/2 cană de ceapă până când ceapa se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă 4 lingurițe de usturoi și se gătește și se amestecă până se parfumează, încă 3 până la 5 minute, urmărind cu atenție pentru a evita arderea usturoiului. Se amestecă oregano, 3 1/2 lingurițe de pudră de chili, busuioc, sare și piper negru, 1 linguriță de chimen, coriandru uscat, salsa, sos de roșii, pastă de roșii și bulion de pui până când sosul este combinat lin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cilantro Uscat
Supă De Pui
Praf De Chili
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
Ulei De Măsline
Sos
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Busuioc
Chimen
Ceapă
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul la minim și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând des, până când aromele s-au amestecat și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
3
În timp ce sosul roșu picant fierbe, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când carnea se rumeneste uniform. Rupeți carnea în bucăți pe măsură ce se gătește și scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Sos Roșu
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă 3/4 cană de ceapă, 1 lingură de usturoi, 1/2 linguriță de pudră de chili și 1/2 linguriță de chimen în carne și se gătește și se amestecă până când ceapa se înmoaie și amestecul de carne este parfumat cu condimente, încă 5 până la 10 minute. Se amestecă sosul enchilada și bulionul de vită; se fierbe încă 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de amestec de brânză mexicană și se lasă brânza să se topească în sosul de carne. Reduceți căldura la minim și fierbeți sosul de carne încă 30 de minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Brânză
Praf De Chili
Bulion De Vită
Usturoi
Ceapă
Condimente
Chimen
Sos
Carne
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
6
Pulverizați ambele părți ale fiecărei tortilla cu spray de gătit, stivuiți tortilla cu o bucată de folie de aluminiu între fiecare tortilla și înfășurați stiva cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Introduceți tortilla în cuptorul preîncălzit pentru a se încălzi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos roșu picant pe fundul vasului de copt pregătit. Umpleți fiecare tortilla cu sosul de carne, rezervând aproximativ 1/2 cană din sosul de carne; rotiți tortilele în enchiladas și aranjați în vasul de copt, cusați părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Carne
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Se toarnă sosul roșu picant rămas peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
10
Se presară cu 1/2 cană rezervată de amestec de carne și se acoperă cu restul de 2 căni de amestec de brânză mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mexicană
Carne
11
Coaceți până când toppingul de brânză se rumeneste și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din cuptor și presărați coriandru pentru a servi.
Enchilada funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Bodegan Aniello 006 Pinot Noir cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.