Enchiladas De Pui, Fasole Neagră Și Spanac

Enchiladas De Pui, Fasole Neagră Și Spanac
Enchiladas de pui, fasole neagră și spanac ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 10,89 USD pe porție. O porție conține 2402 calorii, 141g de proteine, și 105g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 103 oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi Dulci Fasole Neagră Și Spanac Enchiladas, Enchiladas De Dovleac, Fasole Neagră Și Spanac, și Aragaz lent Enchiladas de fasole neagră și spanac-5 puncte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista