Enchiladas De Fasole Neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas de fasole neagră. Această rețetă servește 10. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 386 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ulei vegetal, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas De Fasole Neagră, Enchiladas De Fasole Neagră, și Enchiladas De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa și chimenul; gătiți și amestecați 4 până la 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă porumbul, salsa, fasolea și 1 cană de brânză.
Pe placa cu microunde, stivuiți tortilla și acoperiți cu un prosop de hârtie; cuptor cu microunde la 1 minut pentru a se înmuia.
Așezați 1/4 cană amestec de fasole de-a lungul centrului fiecărei tortilla.
Rulați bine și așezați părțile cusăturii în jos în vasul de copt; lingură amestecul de fasole rămas deasupra.
Se toarnă sosul enchilada peste enchiladas, întinzându-se pentru a acoperi toate tortilele.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și sosul este Bulbuc în jurul marginilor.
Se ornează cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.