Enchiladas De Fasole Neagră

Enchiladas De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas de fasole neagră. Această rețetă servește 10. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 386 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, ulei vegetal, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Enchiladas De Fasole Neagră, Enchiladas De Fasole Neagră, și Enchiladas De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați ceapa și chimenul; gătiți și amestecați 4 până la 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă porumbul, salsa, fasolea și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Se ia de pe foc.
4
Pe placa cu microunde, stivuiți tortilla și acoperiți cu un prosop de hârtie; cuptor cu microunde la 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Așezați 1/4 cană amestec de fasole de-a lungul centrului fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
6
Rulați bine și așezați părțile cusăturii în jos în vasul de copt; lingură amestecul de fasole rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se toarnă sosul enchilada peste enchiladas, întinzându-se pentru a acoperi toate tortilele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
8
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și sosul este Bulbuc în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se ornează cu ingredientele rămase.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista