Empanadas Cu Ciuperci Sherried

Empanadas Cu Ciuperci Sherried
Rețeta Empanadas de ciuperci Sherried ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 37 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați untul, firimiturile de pâine, spălarea ouălor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Empanadas Cu Ciuperci Sherried, Supă De Ciuperci Sherried, și Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea de 12 inci setată la foc moderat scăzut, gătiți ceapa în unt, amestecând ocazional, până se înmoaie. Se amestecă ciupercile și ardeii grași și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide se degajă și amestecul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șuncă și Sherry și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Într-un castron amestecați împreună amestecul de ciuperci, pătrunjelul și firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se răcește, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți 1 foaie de patiserie într-un dreptunghi de 14 x 10 inci. Înjumătățiți dreptunghiul pe lungime cu un cuțit lung ascuțit și întindeți aproximativ jumătate din umplutura de ciuperci pe 1 jumătate, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Periați marginile de patiserie cu ciuperci cu puțină spălare de ouă și puneți restul de patiserie pe jumătate deasupra umpluturii. Sertizați marginile aluatului împreună cu dinții furcii și tăiați mai multe fante în empanada cu un cuțit ascuțit mic. Transferați cu grijă empanada cu 2 spatule pe o foaie mare de copt, lăsând loc pentru a doua empanada și periați cu puțină spălare de ouă rămasă. Faceți o altă empanada în același mod cu foaia de patiserie rămasă, umplutura și spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Puneți empanadas în mijlocul cuptorului și reduceți temperatura la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți empanadele până devin aurii, aproximativ 35 de minute. Empanadele pot fi făcute cu 1 zi înainte, răcite complet pe un suport și răcite, învelite în folie. Reîncălziți empanadele, neacoperite, pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F până la cald, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Cu un cuțit zimțat tăiat empanadas în felii de 3/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Sugestii De Vin: Manzanilla Uscată; Regiunea Jerez Cava Spaniolă (Vin Spumant) Vinăria Montecillo Rioja
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista