Empanadas Cu Ciuperci Sherried

Empanadas Cu Ciuperci Sherried
Rețeta Empanadas de ciuperci Sherried ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 37 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați untul, firimiturile de pâine, spălarea ouălor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Empanadas Cu Ciuperci Sherried, Supă De Ciuperci Sherried, și Fasole verde cu sos de ciuperci Sherried.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie grea de 12 inci setată la foc moderat scăzut, gătiți ceapa în unt, amestecând ocazional, până se înmoaie. Se amestecă ciupercile și ardeii grași și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide se degajă și amestecul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șuncă și Sherry și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Într-un castron amestecați împreună amestecul de ciuperci, pătrunjelul și firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se răcește, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți 1 foaie de patiserie într-un dreptunghi de 14 x 10 inci. Înjumătățiți dreptunghiul pe lungime cu un cuțit lung ascuțit și întindeți aproximativ jumătate din umplutura de ciuperci pe 1 jumătate, lăsând o margine de 1 inch în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Periați marginile de patiserie cu ciuperci cu puțină spălare de ouă și puneți restul de patiserie pe jumătate deasupra umpluturii. Sertizați marginile aluatului împreună cu dinții furcii și tăiați mai multe fante în empanada cu un cuțit ascuțit mic. Transferați cu grijă empanada cu 2 spatule pe o foaie mare de copt, lăsând loc pentru a doua empanada și periați cu puțină spălare de ouă rămasă. Faceți o altă empanada în același mod cu foaia de patiserie rămasă, umplutura și spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Puneți empanadas în mijlocul cuptorului și reduceți temperatura la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți empanadele până devin aurii, aproximativ 35 de minute. Empanadele pot fi făcute cu 1 zi înainte, răcite complet pe un suport și răcite, învelite în folie. Reîncălziți empanadele, neacoperite, pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit la 375 grade F până la cald, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Cu un cuțit zimțat tăiat empanadas în felii de 3/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Sugestii De Vin: Manzanilla Uscată; Regiunea Jerez Cava Spaniolă (Vin Spumant) Vinăria Montecillo Rioja
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista