Rețeta Empanada lui Brianna cu sos Chimichurri este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Această rețetă face 6 porții cu 1003 calorii, 32g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Empanada cu carne de porc marinată și ardei roșii prăjiți (Empanada de Lomo) din ' Spania, Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), și Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de vită măcinată și rupeți-o cu o lingură de lemn. Se amestecă carnea de vită și se gătește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Scoateți carnea de vită din tigaie într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie. Întoarceți tigaia la foc și adăugați ceapa, gătind până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Amestecați usturoiul, pudra de chile, chimenul și coriandrul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carnea de vită măcinată înapoi în tigaie și amestecați pentru a combina. Opriți focul și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Se amestecă chilele verzi și oul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
(recomandat: Catalina)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Umpleți un castron mic cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați câteva dintre ambalajele empanada pe o suprafață plană. Acoperiți centrul fiecărui înveliș cu aproximativ 3 linguri de umplutură de vită. Scufundați ușor degetul în apă și rulați-l de-a lungul marginilor ambalajului. Îndoiți învelișul peste carnea de vită, într-o formă de jumătate de lună și prindeți-l închis. Repetați cu ambalajele rămase și ingredientele de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
8
Încălziți o tigaie adâncă la foc mare și turnați suficient ulei de canola pentru a umple tigaia la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F. prăjiți empanadele până se rumenesc, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Asigurați-vă că le răsturnați, astfel încât să gătească pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
10
Scoateți din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
11
Transferați empanadele într-un platou de servire și serviți cu sosul Chimichurri pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1
Radeți 2 linguri de coajă din lămâi și stoarceți 1/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2
Adăugați coaja și sucul într-un robot de bucătărie sau blender împreună cu cilantro, pătrunjel, mentă, usturoi, sare, fulgi de ardei roșu și ulei de măsline. Puls pentru a amesteca ingredientele. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai mult ulei și suc de lămâie. Sosul trebuie să fie suficient de subțire pentru a turna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați sosul într-un bol de servire și serviți cu empanadele.