Empanada lui Brianna cu sos Chimichurri

Empanada lui Brianna cu sos Chimichurri
Rețeta Empanada lui Brianna cu sos Chimichurri este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. Această rețetă face 6 porții cu 1003 calorii, 32g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coriandru, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Empanada cu carne de porc marinată și ardei roșii prăjiți (Empanada de Lomo) din ' Spania, Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), și Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de vită măcinată și rupeți-o cu o lingură de lemn. Se amestecă carnea de vită și se gătește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Scoateți carnea de vită din tigaie într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie. Întoarceți tigaia la foc și adăugați ceapa, gătind până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Amestecați usturoiul, pudra de chile, chimenul și coriandrul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carnea de vită măcinată înapoi în tigaie și amestecați pentru a combina. Opriți focul și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Se amestecă chilele verzi și oul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Umpleți un castron mic cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați câteva dintre ambalajele empanada pe o suprafață plană. Acoperiți centrul fiecărui înveliș cu aproximativ 3 linguri de umplutură de vită. Scufundați ușor degetul în apă și rulați-l de-a lungul marginilor ambalajului. Îndoiți învelișul peste carnea de vită, într-o formă de jumătate de lună și prindeți-l închis. Repetați cu ambalajele rămase și ingredientele de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
8
Încălziți o tigaie adâncă la foc mare și turnați suficient ulei de canola pentru a umple tigaia la jumătatea părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F. prăjiți empanadele până se rumenesc, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Asigurați-vă că le răsturnați, astfel încât să gătească pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
10
Scoateți din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați empanadele într-un platou de servire și serviți cu sosul Chimichurri pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
1
Radeți 2 linguri de coajă din lămâi și stoarceți 1/4 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2
Adăugați coaja și sucul într-un robot de bucătărie sau blender împreună cu cilantro, pătrunjel, mentă, usturoi, sare, fulgi de ardei roșu și ulei de măsline. Puls pentru a amesteca ingredientele. Dacă sosul este prea gros, adăugați mai mult ulei și suc de lămâie. Sosul trebuie să fie suficient de subțire pentru a turna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați sosul într-un bol de servire și serviți cu empanadele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista