Elegant Stroganoff De Vită

Elegant Stroganoff De Vită
Stroganoff elegant de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,71 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Încercați Chiftele Elegante Stroganoff, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Albastru Elegant De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați friptura și vinul roșu împreună într-un castron; se lasă deoparte la marinat timp de 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, sarea, boiaua și piperul negru împreună într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți friptura din marinată, rezervând vin roșu pentru utilizare ulterioară; adăugați friptura în amestecul de făină și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Vin RoșuVin Roșu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
FripturăFriptură
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti si amestecati friptura, ceapa si usturoiul pana cand friptura se rumeneste si ceapa se inmoaie si translucida, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă ciupercile, bulionul de vită, apa, marinada rezervată de vin roșu, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu și muștarul în amestecul de friptură până se amestecă bine; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia și fierbeți până când friptura este foarte fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Bulion De VităBulion De Vită
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
Vin RoșuVin Roșu
MuștarMuștar
FripturăFriptură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se amestecă crema de brânză și smântâna în amestecul de friptură; gătiți și amestecați până se încălzește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
FripturăFriptură
7
Se servește peste tăiței fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional283Nuci de orice fel (tocate)Bucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de ciuperci feliateconserve de ciuperci feliate4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifidea fierbinte gătităfidea fierbinte gătită796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripachete cremă de brânză, la temperatura camerei, plus 2 pachete (8 uncii) de brânză frișcăpachete cremă de brânză, la temperatura camerei, plus 2 pachete (8 uncii) de brânză frișcă596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire1miciceapa, cubuleteceapa, cubulete11 kilogram de dovlecel,Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2(poate fi sau trece)ulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropireulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline (de cea mai bună calitate), pentru stropire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră11 kilogram de dovlecel,(tub mare)(tub mare)907Nuci de orice fel (tocate)friptură de mușchi, bătută la grosimea de 1/4 inch și tăiată în benzi de 1 x 1 1/2 inchfriptură de mușchi, bătută la grosimea de 1/4 inch și tăiată în benzi de 1 x 1 1/2 inch796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Sos WorcestershireSos Worcestershire11 kilogram de dovlecel,muștar galben preparatmuștar galben preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista