Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree
Eglefin afumat cremos și șofran kedgeree este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 483 calorii. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți orez basmati, vin, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kedgeree (Orez Curry Britanic Cu Eglefin Afumat), Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry, și Eglefin afumat, ceapă de primăvară și tartă cu șofran.
Instrucțiuni
Gatiti orezul basmati, lasati sa se raceasca.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți un vas mare rezistent la cuptor cu o parte din unt. Împingeți gălbenușurile printr-o sită și tocați aproximativ albușurile.
Încălziți ușor crema într-o tigaie până chiar sub punctul de fierbere, apoi adăugați peștele. Acoperiți și braconați timp de 4 minute.
Așezați vinul într-o tigaie cu șofranul și încălziți la infuzat. Într-un castron mare, amestecați orezul, cayenne, pudra de curry, nucșoara, condimentele, albușurile tocate și vinul infuzat cu șofran. Ridicați peștele din cremă și fulgi în castron îndepărtând orice oase pe măsură ce le găsiți. Răsturnați crema și amestecați ușor încă o dată.
Introduceți totul în vasul cu unt și punctați blatul cu untul rămas.
Coaceți să se încălzească timp de 20 de minute, apoi serviți împrăștiați cu pătrunjelul și gălbenușul de ou cernut, cu pene de lămâie pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.