Egal cu budinca de orez

Egal cu budinca de orez
Egal cu budinca de orez de la 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de vanilie, lapte, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Kheer (Budinca De Orez), și Orez Brun Budinca De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apă de căldură și scorțișoară stick la fierbere în cratiță mare; se amestecă în orez. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, 20 până la 25 de minute sau până când orezul este fraged și apa este absorbită. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă laptele și sarea; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când amestecul începe să se îngroașe, amestecând frecvent. (Laptele nu va fi absorbit și budinca se va îngroșa atunci când se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se ia de pe foc și se răcește 1 până la 2 minute; se amestecă în egală măsură.
4
Bateți gălbenușurile de ou, albușurile de ou și vanilia într-un bol mic până se amestecă. Se amestecă aproximativ 1/2 cană amestec de orez în amestec de ouă; se amestecă înapoi în cratiță. Gatiti la foc mic, amestecand constant, 1 pana la 2 minute. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Lingura budinca în castron de servire; se presara cu scortisoara si nucsoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista