Edamame și salată de mazăre cu ceapă dulce și brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Edamame și salată de mazăre cu ceapă dulce și brânză de capră. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 448 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, mazăre de zahăr, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată Edamame, morcov și brânză de capră cu pansament Cilantro-Lime, Quiche cu brânză de capră cu cartofi dulci cu ceapă caramelizată și rozmarin, și Salată De Rucola Cu Ceapă Caramelizată, Brânză De Capră Și Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Transferați slănina pe o farfurie.
Adăugați pene de ceapă în tigaie și gătiți, întorcând ocazional, până devin aurii și înmuiate, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii, 2 minute.
Transferați ceapa și usturoiul pe o farfurie.
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați edamame, mazăre și mazăre snap zahăr și se fierbe până când se fixează de zahăr sunt clare-licitație, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se usucă.
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie cu muștarul și restul de 3 linguri plus 2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați edamame, mazăre, snap-uri de zahăr, slănină, pene de ceapă, usturoi și mentă. Condimentați salata cu sare și piper și aruncați până se combină.
Presărați brânza de capră peste salată și serviți la temperatura camerei.