Eclere de ciocolată fără zahăr
Eclairurile de ciocolată fără zahăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 153 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ouă, extract de vanillan și amestec de budincă de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mousse de ciocolată fără zahăr cu conținut scăzut de carbohidrați {GIVEAWAY: noua carte de bucate a mamei fără zahăr}, Skinny Double Chocolate Muffins-Vegan, fără Gluten,fără lactate, fără ouă și fără zahăr rafinat, și Eclere fără Gluten cu cremă de patiserie fără lactate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa și untul la fiert.
Adăugați făina dintr-o dată, amestecând până se formează o bilă netedă.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă; sigiliu.
Taie un 1-in. gaură într-un colț de sac. Țeavă opt 3-1 / 2-in. Busteni pe o foaie de copt negrasă.
Coaceți la 450 de calorii timp de 10 minute. Reduceți căldura la 400 de euro; coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Transferați pe un suport de sârmă. Tăiați imediat o fantă în fiecare pentru a permite fluxului să scape; rece. Împărțiți și puneți vârfurile deoparte. Aruncați aluatul moale în interior.
Pentru umplere, într-un castron mare, amestecați laptele, vanilia și budinca timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți în topping biciuit; pus deoparte.
Într-un alt castron mare, amestecați laptele și budinca de ciocolată timp de 2 minute.
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie. Lingura de vanilie se umple în eclere;înlocuiți blaturile.
Se întinde cu topping de ciocolată.