Eclere de casă
Eclairs de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 130 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină și făină de porumb, gălbenușuri de ou, smântână dublă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 40 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Eclairs, Rccclairs, și Rccclairs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a face umplutura de cremă.
Încălziți laptele până aproape fierbe într-o cratiță. Între timp, amestecați zahărul, gălbenușurile de ou și vanilia într-un castron, apoi amestecați făinurile, câteva lingurițe la un moment dat, până la o pastă netedă.
Bateți treptat laptele fierbinte, turnați totul înapoi în cratiță și gătiți la foc mare, amestecând constant, timp de aproximativ 5 minute până când este gros, va deveni alarmant de aglomerat, dar nu vă faceți griji, continuați să-l amestecați energic cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Așezați o foaie de folie alimentară direct pe suprafața cremă, apoi răciți și răciți până când sunteți gata să umpleți chiflele.
Pentru a face chiflele choux, încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Cerneti faina cu zaharul si un praf de sare intr-un bol mic.
Puneți laptele și untul într-o cratiță medie cu 125 ml apă și încălziți ușor, astfel încât untul să se topească, dar lichidul să nu buleze.
Odată ce untul s-a topit complet, creșteți căldura până când lichidul ajunge la fierbere rapidă. Opriți imediat focul, introduceți făina cernută și bateți energic cu o lingură de lemn până când aveți un aluat neted care se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei (vezi imaginea 1).
Se întinde pe o farfurie mare pentru a se răci la temperatura mâinii.
Odată ce amestecul de aluat s-a răcit, răzuiește-l înapoi în tigaie. Folosind lingura de lemn, bateți fiecare ou, unul câte unul, până când aveți un amestec neted și strălucitor.
Tăiați 2 foi mari de pergament de copt. Pe fiecare desenați 2 seturi de linii de cale cu un decalaj de 10 cm, acestea vor fi liniile directoare, astfel încât eclerele dvs. vor avea aproximativ aceeași dimensiune (Vezi imaginea 2). Folosiți hârtia pentru a alinia 2 foi mari de copt în jos.
Puneți amestecul de choux într-o pungă de conducte cu o duză lată de 1 cm sau într-o pungă de conducte de unică folosință cu o gaură de dimensiuni similare tăiată pentru conducte. Țeavă 2 rânduri de forme S bine distanțate, strivite pe fiecare foaie între liniile directoare (vezi imaginea 3).
Coaceți, câte o tavă pe rând, pe un raft de înaltă ish timp de 25 de minute, reducând temperatura la 200C/180C ventilator/ gaz 6 imediat ce intră în cuptor.
După 25 de minute, faceți o gaură în capătul fiecărui coc sau folosind un cuțit mic zimțat, împărțiți-l pe mijloc și reveniți la cuptor, cu susul în jos, pentru a se usca timp de 5 minute până când este crocant și auriu. Se lasă deoparte să se răcească.
În timp ce chiflele se răcesc, terminați umplutura.
Bateti crema pana se ingroasa, apoi folositi telul electric pentru a bate crema racita, setata pana se omogenizeaza din nou. Îndoiți crema. Puneți umplutura într-o pungă de conducte folosiți o duză mică dacă umpleți chiflele prin găurile pe care le-ați străpuns sau o duză mare dacă ați împărțit chiflele în jumătate. Introduceți cu grijă crema în fiecare chiflă răcită, pe care ar trebui să o simtă grea odată plină.
Aranjați chiflele pe o grătar și întindeți fiecare cu puțin din glazura aleasă (vezi mai jos). Dacă nu puteți decide, este foarte ușor să vă împărțiți lotul de chifle choux, să înjumătățiți cantitățile de glazură și să faceți o selecție pentru a menține toată lumea fericită.