Eatery Pecan Pie
Reteta placinta cu nuci de Pecan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 369 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. Un amestec de sare, jumătăți de pecan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Green Chile Stew de la Tocabe un restaurant Indian American, și Butterfinger Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie-mare sau cu o lingură, bateți ouăle, zahărul, siropul de porumb, untul și sarea până se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan. Răzuiți amestecul în produse de patiserie necoapte în tigaie.
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor obișnuit 375 sau 350 cuptor cu convecție până când centrul se mișcă ușor doar când tigaia este agitată ușor, 40 până la 50 de minute. Dacă crusta se rumeneste prea repede (verificați după 35 de minute), acoperiți plăcinta cu folie.
Lăsați plăcinta să se răcească pe un raft cel puțin 1 1/2 ore.
Tăiați în pene și serviți sau răciți etanș până la 1 zi.