Easy Pear Crisp

Easy Pear Crisp
Easy Pear Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, apă, biscuiți graham și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Ușor Coapte Pear Crisp, Pear Crisp, și Pear Crisp.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 8X8 inch cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați toate ingredientele de topping în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă până se sfărâmă. Puneți deoparte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aruncați împreună toate ingredientele de umplere.
4
Așezați în tava de copt pregătită. Acoperiți cu topping.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit 40-45 de minute sau până la barbotare în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista