Easy Bacalao-Tocană De Pește Din Puerto Rico

Easy Bacalao-Tocană De Pește Din Puerto Rico
Easy Bacalao - tocană de pește din Puerto Rico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, conserve de roșii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană de pește portoricană (bacalao), Rețetă Bacalao De Tocană De Pește Din Puerto Rico, și Portorican Sofrito pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista