Dulceata De Prune Gingery
Dulceata de prune Gingery ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 64. Dacă aveți la îndemână ghimbir, zahăr, coajă de lămâie tăiată julienne și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Tort de prune Gingery, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele și apa într-un cuptor olandez și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul, sucul, ghimbirul și coaja. Gatiti la foc mediu 40 de minute, pana cand termometrul gros sau cu bomboane ajunge la 21
Se amestecă ocazional amestecul. (Nu overcook sau amestec va arde.) Rece . Aruncați coaja de lămâie. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.