Kielbasa dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Dulce Și Acru Kielbasa, Lent fiert dulce și acru Kielbasa, și Cârnați Kielbasa La Cuptor Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un set de aragaz lent la foc mic, amestecați ketchup-ul, zahărul brun, sosul Worcestershire, untul, ceapa, sucul de lămâie, apa, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sare și Piper
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Unt
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați cârnații kielbasa în amestec. Gatiti 30 de minute, pana cand ceapa este moale sau dupa dorinta.