Dubonnet Sangria
Dubonnet Sangria ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 58 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă spumantă, portocală, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sangria pui cu Eppa SupraFruta Sangria, Sangria De Vară Și Sangria Clasică, și Sangria Pepene Verde-Sangria Albă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați pene portocalii, sferturi de lămâie, coniac și 2 linguri de zahăr. Folosind un muddler sau o lingură de lemn, apăsați amestecul de fructe până când sucul este eliberat și zahărul este dizolvat.
Adăugați Dubonnet și amestecați pentru a combina. Se strecoară amestecul într-un ulcior mare și se aruncă fructele.
Adăugați jumătăți de roți portocalii, felii de lămâie și amare, dacă utilizați. Se amestecă ușor pentru a combina, apoi se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore. Când este gata de servit, adăugați apa spumantă, apoi umpleți cu grijă ulciorul cu gheață și amestecați pentru a combina. Gustați și adăugați zahăr suplimentar, câte 1 lingură, dacă este necesar.