Drunken brânză de capră Crab Dip necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, pesmet panko, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Brânza de capră beată a Ginei la grătar, Risotto de vin roșu beat cu conopidă prăjită și brânză de capră, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Topiți untul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. După spumare, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați jumătate și jumătate și aduceți la foc mic.
6
Bateți crema de brânză în trepte. Odată încorporat și neted, adăugați toate, cu excepția a 1/4 cană de brânză de capră în pumni și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de crab și 2 linguri de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Pătrunjel
8
Se toarnă într-o caserolă de 1 1/2 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
9
Se amestecă împreună panko, restul de 1/4 cană de brânză rasă, restul de 2 linguri de pătrunjel și boia de ardei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Pătrunjel
Brânză
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Presărați partea superioară a scufundării cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
11
Coaceți până la fierbere și fierbinte, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se servește cu chipsuri de pita din grâu integral.
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care îmbină caracteristicile clasice ale Chardonnay din California cu un sărut al stilului lumii vechi. Chiar de sus, notele varietale frumoase Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdia săptămânală care se amestecă în butoi a lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaiele de stejar francez conferă o nuanță de zahăr brun care este nuanțată și primitoare, fără a fi arogantă. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!