Drambuie Cu Aromă De Cr Aproxume Anglaise

Drambuie Cu Aromă De Cr Aproxume Anglaise
Drambuie cu aromă de Cr cca Anglaise este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 206 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, smântână, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Crincormme Anglaise, și Crincormme Anglaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt foarte galben pal și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-o cratiță medie, aduceți la fierbere smântâna grea, smântâna și fasolea de vanilie cu răzuirea ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Cremă GreaCremă Grea
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți aproximativ jumătate din acest amestec în amestecul de gălbenușuri de ou până se combină bine, apoi turnați înapoi în cratiță. La foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, gătiți până când amestecul acoperă partea din spate a lingurii. (Este foarte important să amestecați constant. Nu gătiți prea mult; gătirea prea lungă va duce la omletă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un bol curat și se pune imediat vasul peste un bol mai mare umplut cu cuburi de gheață și apă rece până se răcește, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Se amestecă lichiorul. La frigider, acoperit, până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
LichiorLichior
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Prin Pasul 3, Cr aproprimme anglaise poate fi făcută cu până la 3 zile înainte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista