Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte de vită la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 1492 calorii. Pentru $ 5.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, sare și piper, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: gratar Carne de vită coaste scurte, Gratar: Coaste Scurte, și Coaste scurte Achiote cu sos de grătar Ancho și gust de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un vas mare cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați coaste, căței de usturoi și frunze de dafin. Se fierbe coastele, acoperite, timp de 45 de minute până la 1 oră, până se înmoaie furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă 1 cană de apă cu coaste în amestec. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, timp de aproximativ 15 minute pana cand sosul se ingroasa si se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați coastele în oală, întorcându-se cu clești pentru a acoperi bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați coastele pe un grătar fierbinte în aer liber, cu partea de carne în jos mai întâi și gătiți 8 până la 10 minute pe fiecare parte, având grijă să nu le ardeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.