Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune

Dovlecel prăjit și ceapă Cippolini cu sos Romesco de alune
Dovleceii prăjiți și ceapa Cippolini cu sos Romesco de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 503 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ardei iute, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Bețe de dovlecel parmezan cu sos Romesco prăjit fumuriu, Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Creveți prăjiți cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru ceapa prăjită: aruncați ceapa în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Transferați ceapa într-o tigaie de prăjire medie și prăjiți până se rumenesc ușor și tocmai fierbeți aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Pentru dovleceii prăjiți: aruncați dovleceii cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
5
Se pune într-o tigaie cu prăjire medie și se prăjește până se rumenesc ușor și se fierbe, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Așezați atât dovleceii, cât și ceapa pe un platou mare de servire și stropiți cu o parte din sosul romeso și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Serviți cu Antipasto spaniol.
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură pliată așa cum s-a făcut. Degajează tigaia cu oțetul și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Plasați toate
11
Ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un procesor de alimente și se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Adăugați alunele și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
13
Adăugați mierea și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
14
Aranjați toate ingredientele pe un platou și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
15
Serviți pâine crustă feliată pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă

Ingrediente

10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLegături de cârnați de ceapă verde de 1 kgLegături de cârnați de ceapă verde de 1 kg227Nuci de orice fel (tocate)pene de brânză spaniolă asortate. (Ar trebui să aibă un sortiment de lapte de vacă, lapte de oaie și lapte de capră)pene de brânză spaniolă asortate. (Ar trebui să aibă un sortiment de lapte de vacă, lapte de oaie și lapte de capră)2chilies ancho, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțatechilies ancho, înmuiate în apă clocotită până la moale, însămânțate10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBrânză de fermier, tăiată în bucăți de mărimea mușcăturiiBrânză de fermier, tăiată în bucăți de mărimea mușcăturii596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricuișoare de usturoi decojitecuișoare de usturoi decojite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirialune decojitealune decojite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete3(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline spaniol extra-virginUlei de măsline spaniol extra-virgin10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMăsline spaniole asortateMăsline spaniole asortate907Nuci de orice fel (tocate)ceapă cippolini, decojităceapă cippolini, decojită10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPătrunjel tocatPătrunjel tocat10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăArdei Piquillo, feliațiArdei Piquillo, feliați2roșii de pruneroșii de prune1ardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțatardei gras roșu, prăjit, decojit, însămânțat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăȘuncă Serrano, tăiată în bucățiȘuncă Serrano, tăiată în bucăți1feliepâine albă, crustă îndepărtată tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată tăiată în cuburi mici41 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini, tăiați pe părtinire în felii de 1/4 inchzucchini, tăiați pe părtinire în felii de 1/4 inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista