Dovlecei Umpluți Libanezi (Coosa / Koosa)

Dovleceii umpluți libanezi (Coosa/Koosa) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, nucșoară măcinată, friptură rotundă de top și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este extraordinar. Încercați Koosa Libaneză (Dovlecei Galbeni Umpluți), Aperitiv De Dovlecei Cu Usturoi (Mutabbal Koosa), și Anghinare Umplute Libaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un capăt din fiecare dovlecel. Folosiți o lingură mică pentru a scoate carnea din dovlecei, lăsând scoici. Aruncați carnea.
Amestecați friptura rotundă tocată, orezul, nucșoara, sarea și piperul negru împreună într-un castron. Umpleți ușor amestecul de friptură în dovlecei, asigurându-vă că lăsați aproximativ 1 inch de spațiu pentru ca orezul să se extindă; dacă nu, dovlecelul va izbucni, care încă are un gust bun, dar nu arată la fel de frumos.
Așezați dovleceii într-o oală mare; adăugați supă de roșii și roșii înăbușite.
Așezați o farfurie deasupra dovleceilor pentru a le împiedica să sară odată ce sosul fierbe.
Aduceți sosul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic până când orezul este complet gătit, 30 până la 45 de minute.