Dovlecei umpluți cu pâine

Dovlecei umpluți cu pâine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă dovlecelul umplut cu pâine. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD per porție. O porție conține 212 calorii , 9 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Încercați un picnic umplut: roșii umplute cu ton și anghinare, ardei roșu, fetan și năut dovlecei umpluți, mere umplute cu nuci și zahăr brun, pâine cu dovlecel preferată de Naptime Chef (sau brioșe cu dovlecei) și dovlecei umpluți: dovlecei Ripieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 3/8 inchi. coajă. Rezervă pulpă. Într-o cratiță mare, aduceți la fiert 8 căni de apă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați cojile de dovlecel; se acopera si se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Scurgeți și puneți deoparte. Tocați pulpa de dovlecel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și dovlecelul tocat în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc. Se amestecă oul, pesmetul, brânza, pătrunjelul, sare și piper. Umpleți scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se pune intr-o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți la 375° timp de 15 minute sau până când umplutura atinge 160° și este încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista