Dovlecei umpluți cu pâine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă dovlecelul umplut cu pâine. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD per porție. O porție conține 212 calorii , 9 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , ceea ce este destul de bun. Încercați un picnic umplut: roșii umplute cu ton și anghinare, ardei roșu, fetan și năut dovlecei umpluți, mere umplute cu nuci și zahăr brun, pâine cu dovlecel preferată de Naptime Chef (sau brioșe cu dovlecei) și dovlecei umpluți: dovlecei Ripieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 3/8 inchi. coajă. Rezervă pulpă. Într-o cratiță mare, aduceți la fiert 8 căni de apă și sare.
Adăugați cojile de dovlecel; se acopera si se fierbe 2 minute.
Scurgeți și puneți deoparte. Tocați pulpa de dovlecel.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și dovlecelul tocat în ulei până se înmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă oul, pesmetul, brânza, pătrunjelul, sare și piper. Umpleți scoici.
Se pune intr-o tava unsa cu unt.
Coaceți la 375° timp de 15 minute sau până când umplutura atinge 160° și este încălzită.