Dovlecei prăjiți cu Ricotta și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii prăjiți cu Ricottan și mentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 84 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ricotta, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dovlecei cu Ricotta, mentă și busuioc, Frittata De Dovlecei, Mentă Și Ricotta, și Dovlecei Sotati Cu Menta Si Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Întindeți dovleceii tăiați cubulețe pe 2 foi mari de copt cu margini.
Stropiți cu cele 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți aproximativ 18 minute, până când dovleceii se rumenesc în jurul marginilor.
Presărați dovleceii cu ardeiul roșu zdrobit, semințele de chimen și semințele de fenicul și prăjiți până se parfumează, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați dovleceii într-un castron. Se amestecă cu sucul de lămâie și se condimentează cu sare. Puneți ricotta alături de dovlecei și stropiți cu ulei de măsline.
Se ornează cu frunzele de mentă și se servește.