Dovlecei prăjiți cu ceapă roșie, Oregano și mentă
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Dovleceii prăjiți cu ceapă roșie, Oregano și mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare și piper, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Dovlecei Prăjiți Cu Ceapă, Oregano Și Mentă, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Dovlecei prăjiți cu mentă și semințe de dovleac prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Feliați dovleceii transversal de 1 inch grosime; răzuiește orice semințe. Ungeți ușor 2 foi de copt și aranjați feliile de dovlecei pe ele. Condimentați cu sare și piper și stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline.
Coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când se înmoaie.
Combinați restul de 1/4 cană de ulei de măsline cu oțetul, ceapa, oregano, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste dovlecelul cald și se lasă să stea 20 de minute.
Aranjați dovleceii pe farfurii, presărați frunzele de mentă și serviți.