Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba

Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba
Rețeta prăjită Butternut Squash, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 885 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați kimchi, sos gochujang, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Squash, Shiitake, Kale și tocană de Kimchi, Supă Miso de varză, dovleac și ciuperci, și Frittata de dovlecei, ciuperci, Kale și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cu dovlecelul cu ulei și gochugaru, așezați într-un singur strat pe o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 20-30 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați kale și sotati până se înmoaie, aproximativ 3-5 minute, și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
GochugaruGochugaru
KaleKale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu, se adaugă ciupercile shiitake, se sotează până se caramelizează ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.Gatiti taiteii soba conform indicatiilor.Asamblați bibimsoba, garnisiți cu semințe de susan prăjite, pudră de alge prăjite, ceapă verde după gust și sos gochujang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Soba NoodlesSoba Noodles
GochujangGochujang
Alge MarineAlge Marine
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista