Dovlecei prăjiți, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba
Rețeta prăjită Butternut Squash, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 4 porții cu 355 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 885 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați kimchi, sos gochujang, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Squash, Shiitake, Kale și tocană de Kimchi, Supă Miso de varză, dovleac și ciuperci, și Frittata de dovlecei, ciuperci, Kale și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cu dovlecelul cu ulei și gochugaru, așezați într-un singur strat pe o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 20-30 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu, adăugați kale și sotati până se înmoaie, aproximativ 3-5 minute, și dați deoparte.
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu, se adaugă ciupercile shiitake, se sotează până se caramelizează ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.Gatiti taiteii soba conform indicatiilor.Asamblați bibimsoba, garnisiți cu semințe de susan prăjite, pudră de alge prăjite, ceapă verde după gust și sos gochujang.