Dovlecei la cuptor cu parmezan

Dovlecei la cuptor cu parmezan
Zucchini coapte cu parmezan este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Parmezan De Dovlecel La Cuptor, Parmezan Dovlecel La Cuptor, și Dovlecei Parmezan La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Aranjați dovleceii, tăiați părțile în sus, într-un vas rezistent la cuptor suficient de mare pentru a-i ține într-un singur strat. Periați ușor cu uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă parmezanul și usturoiul împreună, apoi se presară peste dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
3
Coaceți aproximativ 15 minute, sau până când dovleceii sunt fragede și brânza se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Note
5
Pregătiți-vă înainte: Pasul 1 poate fi pregătit cu câteva ore înainte.
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista