Dovlecei la cuptor cu parmezan
Zucchini coapte cu parmezan este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Parmezan De Dovlecel La Cuptor, Parmezan Dovlecel La Cuptor, și Dovlecei Parmezan La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Aranjați dovleceii, tăiați părțile în sus, într-un vas rezistent la cuptor suficient de mare pentru a-i ține într-un singur strat. Periați ușor cu uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă parmezanul și usturoiul împreună, apoi se presară peste dovlecei.
Coaceți aproximativ 15 minute, sau până când dovleceii sunt fragede și brânza se rumeneste.
Pregătiți-vă înainte: Pasul 1 poate fi pregătit cu câteva ore înainte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;