Dovlecei La Cuptor

Dovlecei La Cuptor
Dovlecelul la cuptor este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 219 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de apă, dovlecei de nucă, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dovleac De Nucă Copt De Două Ori, Dovlecei La Cuptor, și Dovleac De Nucă La Cuptor Cu Portocală.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se toarnă apă în vas în jurul jumătăților de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și ușor străpuns cu o furculiță, aproximativ 1 1/2 ore. Îndepărtați cu grijă pielea cu o furculiță; ar trebui să fie foarte ușor de îndepărtat. Top jumătăți de dovlecei cu unt și condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista