Dovlecei La Cuptor
Dovlecelul la cuptor este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 219 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de apă, dovlecei de nucă, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dovleac De Nucă Copt De Două Ori, Dovlecei La Cuptor, și Dovleac De Nucă La Cuptor Cu Portocală.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-un vas de copt de 9x13.
Se toarnă apă în vas în jurul jumătăților de dovlecei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și ușor străpuns cu o furculiță, aproximativ 1 1/2 ore. Îndepărtați cu grijă pielea cu o furculiță; ar trebui să fie foarte ușor de îndepărtat. Top jumătăți de dovlecei cu unt și condimentează cu sare și piper după gust.