Dovlecei galbeni și supă de mazăre despicată cu creveți
Squash galben și supă de mazăre împărțită cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 228 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, mazăre, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea galbenă despicată, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Brownie Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Mazăre Despicată Galbenă, Supă De Mazăre Despicată Galbenă, și Supă De Mazăre Despicată Galbenă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de copt de 12 pe 15 inci, amestecați dovleceii cu ulei de măsline; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și se amestecă pentru a acoperi.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged când este străpuns, 15 până la 20 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați ceapa și amestecați ocazional până când este foarte moale, 8 până la 10 minute.
Adăugați bulion și vin, creșteți căldura și aduceți la foc mic.
Adăugați creveți și fierbeți, neacoperit, până când este roz la exterior și opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 2 minute. Cu o strecurătoare sau o lingură cu fante, transferați creveții într-un castron.
Clătiți iarba de lămâie; tăiați și aruncați vârfurile dure și capătul rădăcinii.
Îndepărtați și aruncați straturile exterioare dure. Cu partea plată a unui cuțit sau a unui ciocan, zdrobiți tulpina interioară fragedă.
Adăugați în tigaie împreună cu chimen, turmeric și mazăre despicată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când mazărea este foarte fragedă și aproape complet descompusă, aproximativ 50 de minute.
Se amestecă toate, cu excepția a aproximativ 1/4 cană de dovlecei prăjiți. Într-un blender sau robot de bucătărie, lucrând în loturi, dacă este necesar, rotiți supa până se omogenizează. Reveniți la tigaie la foc mic și amestecați smântâna și sarea și piperul după gust.
Se încălzește până la abur (Vezi notele).
Ciorba de oală în boluri și acoperiți în mod egal cu creveți și dovlecei prăjiți rezervați.