Dovleac Întreg La Cuptor
Dovleac întreg coapte ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 367 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cremă De Dovleac Coaptă Într-O Coajă De Dovleac, Cel Mai Bun Dovleac Copt, și Dovleac Copt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați capacul dovleacului și îndepărtați semințele.
Combinați ouăle, frișca, zahărul brun, melasa, nucșoara, scorțișoara și ghimbirul.
Se toarnă amestecul în coaja de dovleac și se acoperă untul. Înlocuiți capacul pe dovleac și puneți-l într-o tigaie.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când amestecul s-a așezat ca o cremă.
Serviți chiar de la dovleac la masă, răzuind o parte din carne de pe peretele dovleacului cu fiecare porție.