Dovleac Întreg La Cuptor

Dovleac Întreg La Cuptor
Dovleac întreg coapte ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 367 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cremă De Dovleac Coaptă Într-O Coajă De Dovleac, Cel Mai Bun Dovleac Copt, și Dovleac Copt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați capacul dovleacului și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
SemințeSemințe
3
Combinați ouăle, frișca, zahărul brun, melasa, nucșoara, scorțișoara și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
4
Se toarnă amestecul în coaja de dovleac și se acoperă untul. Înlocuiți capacul pe dovleac și puneți-l într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când amestecul s-a așezat ca o cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți chiar de la dovleac la masă, răzuind o parte din carne de pe peretele dovleacului cu fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista