Dovleac Întreg La Cuptor
Dovleacul întreg copt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucșoară măcinată, dovleac de zahăr, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă De Dovleac Coaptă Într-O Coajă De Dovleac, Dovleac Copt, și Cel Mai Bun Dovleac Copt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați capacul de pe dovleac și scoateți semințele.
Combinați ouăle, frișca, zahărul brun, melasa, nucșoara, scorțișoara și ghimbirul.
Se toarnă amestecul în coaja de dovleac și se acoperă untul. Înlocuiți capacul pe dovleac și puneți-l într-o tigaie.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când amestecul s-a setat ca o cremă.
Serviți chiar din dovleacul de la masă, răzuind o parte din carne de pe peretele dovleacului cu fiecare porție.