Dovleac vegetarian la grătar al lui BUSH
Squashul vegetarian la grătar al lui BUSH ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sirop de arțar, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Coaste de porc la grătar pentru bebeluși și fasole de grătar a lui Bush, Squash Vegetarian Umplute, și plăcintă de păstor vegetariană cu dovlecei de butternut.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate în lățime. Feliați capătul rotunjit de 1/4 inch din fiecare jumătate, astfel încât dovlecelul să stea în poziție verticală, fără să se clatine. Răzuiește semințele cu lingura și aruncă.
Amestecă vegetarianul lui BUSH
Fasole la cuptor, sos de grătar, sirop de arțar și zahăr brun într-un bol mic de amestecare. Împărțiți amestecul uniform între jumătățile de dovlecei și acoperiți fiecare jumătate cu 1/2 lingură de unt. (Dovlecelul poate fi preparat cu câteva ore înainte până în această etapă și refrigerat.)
Preîncălziți grătarul la mediu*. Aranjați jumătățile de dovlecei pe grătar departe de căldură. Gatiti pana cand dovlecelul este fraged (partile se vor simti moi atunci cand sunt stoarse) si umplutura este rumenita si barbotata, aproximativ 1 ora.
Scoateți dovlecelul de pe grătar și serviți imediat.