Dovleac Turtă Dulce Fleac

Dovleac Turtă Dulce Fleac
Reteta de dovleac turtă dulce fleac ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 25 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1053 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un amestec de zahăr brun, lapte, amestec de tort de turtă dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Dovleac-Turtă Dulce, Dovleac Turtă Dulce Fleac, și Dovleac-Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți turta dulce conform instrucțiunilor pachetului, folosind două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Între timp, pentru budincă, într-o cratiță mare, combinați amestecul de budincă și laptele; se amestecă până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți din căldură; se răcește la temperatura camerei.
4
Combinați dovleacul și zahărul brun; se amestecă în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
(aroma Originala)(aroma Originala)
5
Într-un 4-qt. sticlă de servire castron, se năruie un tort turtă dulce; apăsați ușor în jos. Se acoperă cu jumătate de amestec de budincă și topping bătut. Repetați straturile. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Revista