Dovleac Push-It-Up Pops
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 229 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați apă, dovleac, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Pie Push-It-Up Pops, Witchy Împinge În Sus Pops, și Printesa Împinge-L În Sus Pops.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați mini căni de briose cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Umpleți fiecare ceașcă de briose cu două treimi cu aluat.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți smântâna și zahărul brun cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură în pungă de conducte sau pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați punga.
Pentru a asambla, țeavă cantitate mică de umplere în partea de jos a fiecărui container Pop push-it-up. Aruncați 1 mini cupcake în fiecare recipient; umplerea țevii pe cupcake. Completați fiecare cu al doilea cupcake; țeavă cu umplutură.
Adăugați biți de caramel.
Așezați capacele pe recipiente până când sunt gata de servire. A se păstra la frigider.