Dovleac prăjit cu legume rădăcinoase și Broccoli

Dovleac prăjit cu legume rădăcinoase și Broccoli
Dovleacul prăjit cu legume rădăcinoase și Broccoli este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 257 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, dovleac, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Rețete similare includ Rootin 'Tootin' Roots Roasted-legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Legume Rădăcinoase Prăjite, și Legume Rădăcinoase Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). A pregătit o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați dovleacul, broccoli, sfecla, ceapa, cartoful dulce și cartoful roșu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți uleiul de măsline, oțetul balsamic, mierea, usturoiul, piperul, cuișoarele, ienibaharul și sarea de mare împreună într-un bol mic; se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se întinde pe foaia de copt pregătită într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista