Dovleac prăjit cu legume rădăcinoase și Broccoli
Dovleacul prăjit cu legume rădăcinoase și Broccoli este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 257 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, dovleac, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Rețete similare includ Rootin 'Tootin' Roots Roasted-legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Legume Rădăcinoase Prăjite, și Legume Rădăcinoase Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). A pregătit o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Combinați dovleacul, broccoli, sfecla, ceapa, cartoful dulce și cartoful roșu într-un castron mare.
Bateți uleiul de măsline, oțetul balsamic, mierea, usturoiul, piperul, cuișoarele, ienibaharul și sarea de mare împreună într-un bol mic; se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi.
Se întinde pe foaia de copt pregătită într-un singur strat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 35 de minute.