Dovleac dulce și acru: Zucca Gialla în Agrodolce
Dovleac dulce și acru: Zucca Giallan în Agrodolce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 338 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miere, ulei de măsline, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dulce și acru Butternut Squash - - - Zuccan în Agrodolce, Ceapă dulce și acră (cipolline în Agrodolce), și Vinete dulci și acre - - - Melanzane în Agrodolce.
Instrucțiuni
Lăsați coaja și scoateți semințele din dovleac.
Tăiați carnea pe lungime în pene, fiecare pe lungimea mâinii de la vârful degetului până la încheietura mâinii. Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați pene de dovleac. Gatiti pana la maro auriu moale si profund, 7 pana la 8 minute. Întoarceți panele și adăugați usturoi.
Stropiți mai întâi mierea și apoi oțetul peste bucățile de dovleac și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti pana cand lichidele se reduc la o glazura, rotind bucatile de dovleac, daca este necesar.
Adăugați busuioc și mentă în ultima secundă.
Transferați pene de dovleac pe un platou și stropiți sucurile de tigaie deasupra.
Serviți temperatura camerei sau fierbinte.