Dovlecelul curry este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de curry, dovlecei de nucă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.