Crumb-Topped Butternut Squash este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 86 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de aur, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Dovleac de nucă cu vârf de arțar și Pecan la grătar, Butternut Squash, Ricotta & Bacon Streusel Topped Briose, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția firimiturilor de pâine și a bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pesmet
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți descoperit aproximativ 50 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă firimiturile de pâine și bulionul; se presară peste dovlecei. Prăjiți dovleceii cu vârful la aproximativ 4 inci de la căldură la aproximativ 3 minute sau până când firimiturile de pâine se rumenesc.