Dovleac de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, umplutură de nuci Pecan și afine
Squash de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, Pecan și umplutură de afine ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 585 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 284 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de nuci pecan, brânză ricotta salata, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Squash de ghindă prăjită cu umplutură de orez sălbatic, Dovleac De Ghindă La Cuptor Cu Umplutură De Quinoa, Afine Și Caise, și Dovleac de ghindă cu umplutură de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați semințele din dovleacul de ghindă: folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați o felie mică plată din partea de jos a fiecărui dovleac, astfel încât să stea plat. Apoi, tăiați partea superioară de 1/2 " din fiecare dovleac, expunând semințele. Folosiți o lingură pentru a răzui semințele și fibrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn Squash
Cuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
3
Așezați dovleceii pe o foaie de copt, condimentați ușor cu sare și piper și stropiți fiecare dovlecel cu 1/2 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți timp de 45 de minute, apoi scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, pregătiți umplutura: încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa transpira, dar nu se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați orez sălbatic gătit și orez alb gătit în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb Fiert
Orez Sălbatic Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați nuci pecan tocate, afine uscate și ricotta salata și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bucăți De Pecan
Brânză Ricotta Salata
9
Umpleți fiecare dovleac de ghindă cu aproximativ 1/4 din amestecul de umplutură, ambalând umplutura în cavitatea de dovlecei și îngrămădind-o ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn Squash
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Cuțit De Toaletă
10
Stropiți fiecare dovleac cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și coaceți până când dovlecelul este fraged și se umple ușor maro, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec