Dovleac De Ghindă La Cuptor
Dovleacul de ghindă la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, zahăr brun ferm, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Dovleac De Ghindă Copt De Două Ori, Dovleac De Ghindă La Cuptor, și Dovleac De Ghindă La Cuptor Cu Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați dovleceii într-o tigaie superficială, tăiată cu fața în jos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Întoarceți partea tăiată în sus; condimentează cu sare și piper, punctează cu unt și presară cu zahăr brun și scorțișoară.
Coaceți încă 20 de minute.