Dovleac de ghindă cu sirop de arțar
Squash de ghindă cu sirop de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 169 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sirop de arțar, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare sunt Suc De Ghindă La Cuptor Cu Sirop De Arțar, A Panini Press Thanksgiving...Squash de ghindă la grătar cu sirop de arțar de afine-ghimbir, și Plăcintă De Dovleac Cu Ghindă Cu Miere De Arțar.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți semințele și aruncați-le.
Tăiați fiecare bucată în jumătate.
Așezați dovleceii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 15 până la 18 minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine și se transferă pe farfurii de servire.
Puneți untul, siropul și sarea într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la 30 de secunde; se amestecă cu un tel. Lingura amestec de unt peste suc de fructe; se presara cu scortisoara.