Dovleac De Ghindă Cu Fructe
Suc de fructe ghindă este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovlecei de ghindă, zahăr brun, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Salată de Quinoa cu fructe cu dovlecei de vară și tei.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovleac în jumătate transversal; îndepărtați și aruncați semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu fața în jos, într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch ușor acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 35 de minute.
Combinați ananasul, portocala și zahărul brun; lingură uniform în jumătăți de dovlecei.
Se presara cu scortisoara.
Coaceți, neacoperit, încă 10 până la 15 minute sau până când amestecul de fructe este bine încălzit. Dacă doriți, garnisiți cu bucle de coajă portocalie și bețișoare de scorțișoară.